Food Court Design
Green Roof
Ground Floor Plan
Green Roof
view 03 final
Sketches
KRC Hyderabad Foodcourt

Plot:  16,000 sqm

  • Year: 2018

  • Development: Retail + F&B

  • Location: Hyderabad, India

  • Plot: 4,350 sqm

Concept:

Located in the heart of the campus, the foodcourt acts as a main nodal point for drivers and pedestrians. Therefore, the building should be a key landmark in the campus.

Inspired by Singapore's Marina Barrage, we wanted to maintain the green footprint while creating an exciting foodcourt experience for the users to enjoy. The horse-shoe design wraps the plaza and creates a comfortable shaded space for users to enjoy even with the harsh temperature in Hyderabad.

Landscape

Mindspace Hyderabad
Architecture + Landscape  

© 2017 by DARC Design Studio Singapore