Street View
Bridge Design
Gate Design
Office Towers
Arrival View
Landscape Design

Plot: 30,574 sqm

  • Year: 2018

  • Development: Offices

  • Location: Bangalore, India

  • Plot: 30,574 sqm

Landscape

Interior Design

Sattva Parkview

Concept:

The overall design vision is to create an office in a park where the campus becomes a green lung in the bustling urban context.

The horizontally-striated architecture features garden terraces that disrupt the plain massing and offer refreshing outdoor break-out spaces for office workers. Above, a sky bridge makes an exciting way to connect the two towers. The double-volume ground floors are designed to extend to the outdoors seamlessly as welcoming lifestyle platforms for cafes, lobbies and food courts.

Architecture + Landscape + Interior

© 2017 by DARC Design Studio Singapore