Landscape 

Location: Hyderabad, India

Development:

Residential 

Concept:

The refurbishment of this residential development presented an opportunity to provide amenities for social interaction within its community.

The residents enjoy an experiential landscape commencing from the driveway lined with pier pavilions lit up as jewels at night. It is designed as a social corridor that provides spaces for the residents to enjoy. The refurbishment at the podium creates different outdoor rooms for the residents. The activity lawn is a verdant foreground for the sculpture. The enclosed deck creates intimate spaces for interaction without invading the privacy of the neighboring units. The linear axis of the podium leading from the children’s play area culminates with a lounging area at the Barbeque Pavilion.

Phoenix Golf Edge Residences

Status:

Concept design

© 2017 by DARC Design Studio Singapore