Architecture + Landscape + Interior

Concept:

The residences are a part of a mixed development comprising of retail, commercial and residential components. The landscape concept is to create layered greens which integrate into the architecture of the towers.

The entrance is designed as a more harbouring green setting opening out to a scenic terraced landscape that exploits the topography of the site. The community lawns define the northern and southern zones of the central landscape. The clubhouse with functional courtyards is nestled in between the two tiers. The infinity edge pool on top terminates as a water wall, creating a delightful feature for the lap pool and lounge deck below. The green roof pavilions at the clubhouse continue the visual experience of green terraces when viewed from the sky gardens and residential towers.

Interior

KRC Juinagar

Location: Mumbai, India

Development: 

Status:

Concept design

Architecture

© 2017 by DARC Design Studio Singapore